Project Description

08 décembre 2017, Lancement Téléthon au Conservatoire de la Ville de Luxembourg, projet avec le titre ‘Smile’ sur initiative du LC Mameranus.

Concert du ‘Luxembourg Brass Ensemble’ avec la participation de Noémie Sünnen, soprano, Edith van den Heuvel, jazz vocals et l’ensemble de jazz de Pierre Kremer. Modération du concert : Romain Goerend.

Bande annonce :

Den Téléthon hëlleft denen, déi eng rar Krankheet hun. Rar heesch manner wéi een op 2000. Der Krankheeten sinn der méi wéi 8000 verschiddener bekannt. Dofir ass e Freiden den Owend 8. Dezember en eemolege Concert am Conservatoire an der Stad als Optakt fir den Téléthon 2017. D’Luxembourg Brass Ensemble zesumme mat dem Edith van der Heuvel, Noémie Sünnen a Paulo Simoes bidden e Programm vu Klassech bis Jaz/pop. Den Entree ass fräi, mee all Euro, dee gespend gëtt geet an d’Recherche fir dës Krankheeten engesdags ze heelen.